Güryıldız Belediye Başkanlığı

İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle, Muhtarlık bölgesi askı listeleri, mahalle ve köy muhtarlıklarında güncelleştirilmek üzere, 04 Ocak 2024 Perşembe günü (Saat 08.00), askıya çıkarılmış olup,  17 Ocak 2024 Çarşamba günü (Saat 17.00),  askıdan indirilecektir.

Seçmenlerin  oturdukları mahalle veya köye ait askıya çıkarılan muhtarlık bölgesi askı listelerdeki kayıtlarını askı süresi içerisinde incelemeleri  veya Yüksek Seçim Kurulunun www.ysk.gov.tr adresinden bina esasına göre düzenlenen seçmen kayıtlarının sorgulamasını yapmaları, varsa eksik veya yanlışlıklarını askı süresi içerisinde düzeltmeleri için nüfus ve seçim müdürlüklerine müracaat etmeleri gerekmektedir.

İlgililere ve seçmenlere önemle duyurulur.

İlçe Seçim Kurulu Başkanı