Güryıldız Belediye Başkanlığı

İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN

İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci oylamaya kalması durumunda 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi nedeniyle, Muhtarlık bölgesi askı listeleri, mahalle ve köy muhtarlıklarında güncelleştirilmek üzere, 20 Mart 2023 Pazartesi günü (Saat 08.00), askıya çıkarılmış olup,  02 Nisan 2023 Pazar günü (Saat 17.00),  askıdan indirilecektir.

Seçmenlerin oturdukları mahalle veya köye ait askıya çıkarılan muhtarlık bölgesi askı listelerdeki kayıtlarını askı süresi içerisinde incelemeleri veya Yüksek Seçim Kurulunun www.ysk.gov.tr adresinden bina esasına göre düzenlenen seçmen kayıtlarının sorgulamasını yapmaları, varsa eksik veya yanlışlıklarını askı süresi içerisinde düzeltmeleri için nüfus ve seçim müdürlüklerine müracaat etmeleri gerekmektedir.

İlgililere ve seçmenlere önemle duyurulur.

İlçe Seçim Kurulu Başkanı